Aktualizace mobilní aplikace a odměny pro hráče

Je to dlouhá doba, kdy byla vydána první verze naší mobilní aplikace pro Android, která uměla jen základní funkce. Dnešním dnem ale byla zveřejněna první aktualizace, která přináší minimálně jednu skvělou novinku! Již nebude třeba hlasovat pro server, odměny bude možné získát přímo v naší aplikaci.

Každý z Vás jistě již hrál hru na mobilu, která Vám nabízela přehrát krátké video (reklamu) a za tu jste Vy získali odměnu ve hře. Nyní tento systém odměn zavádíme i na našich serverech!

Stačí si stáhnout aplikaci, zhlédnout krátké video a odměna je Vaše! A co že za odměnu dostanete?

Na serveru také zavádíme nový systém odměn, který je daleko propracovanější než předchozí systémy, které jsme na serverech/u měli. Za každé zhlédnuté video získáte odměnu 10 Xelbow Dustů, tedy virtuálních itemů, ze kterých následně vytvoříte jeden z Xelbow Boxů, ty se tvoří na spawnu (/spawn).

Xelbow Boxů je celkem 5 druhů a každý z nich stojí určitý počet Xelbow Dustů. Na Spawnu serveru (/spawn) tyto boxy otevřete (i vytvoříte), a získáte tak náhodnou odměnu. Čím dražší box, tím větší nebo vzácnější odměna. V těchto boxech je ale takřka téměř vše, takže musíte mít také štěstí na pěkný dáreček!

Obsahy jednotlivých boxů nebudou nikde zveřejněné, aby si každý vyzkoušel jaký box mu nejvíce vyhovuje a podle toho se rozhodl.

Zároveň je třeba zmínit, že tuto novinku prozatím testujeme pouze na SkyCloud serveru a mají k ní přístup pouze beta testeři naší Android aplikace. Pokud bude vše probíhat bez problému jak na straně nových Xelbow boxů, tak na straně nové aktualizace aplikace, jistě se brzy dočkají i ostatní hráči na SkyCloud i SkyBlock serveru!

Hlasování na SkyBlock serveru bude z tohoto důvodu brzy zrušeno, proto si prosím vyberte za hlasovací body, které máte, odměny. Pokud si odměny včas nevyberete, hlasovací body Vám propadnou a již je nebude možné použít.

Informace pro betatestery!

V nové aktualizaci aplikace proběhlo mnoho změn, proto se je třeba http://bit.ly/WoblexAPPTesterVertify znovu přihlásit, a aplikaci stáhnout. Pokud máte starou verzi aplikace, před instalací nové si jí odinstalujte, jelikož by mohlo dojít k chybám při instalaci nové aktualizace aplikace. Ve chvíli, kdy budete mít aplikaci nainstalovanou, můžete jí běžně používat, ale odměny za zhlédnutá videa ještě získávat nebudete. Nejdříve je třeba zažádat na fóru o vytvoření účtu v aplikaci, obratem získáte heslo, kterým se do aplikace přihlásíte, a následně již za zhlédnutá videa budete získávat odměny na serveru.

Pokud v aplikaci nebudete přihlášeni, nebudete získávat odměny na serveru! Video lze přehrát pouze 1 za hodinu!

Stažením této aktualizace automaticky souhlasíte se zasíláním anonymních informací o Vašem zařízení (stav paměti ram, počet cpu, velikost display, verze android apod.) a případných pádů aplikace. Tyto informace jsou použity na zlepšení funkčnosti aplikace a možnosti lépe opravovat případné chyby v aplikaci.

Chci se stát betatesterem!

Pokud se chcete stát betatesterem aplikace, je mně třeba kontaktovat na fóru soukromou zprávou a ve zprávě uvést Vaší emailovou adresu, kterou používáte na Obchod Play. Následně se řídíte pokyny, které jsou napsané výše pro betatestery.

Podrobný popis jak se stát BETA testery a jak vytvořit účet v aplikaci naleznete naleznete zde: Odkaz na fórum

MrFiliper
13.10.2017 v 14:25