Aktualizace mobilní aplikace

Poslední velká aktualizace naší Android aplikace je tu a Vy se tak již za pár dní dočkáme zveřejnění pro všechny potencionální zájemce. Změněno a hlavně přidáno bylo spoustu novinek, tak se na ně pojďme podívat.

Profil

Do aplikace byl přidán Váš profil, kde naleznete novinky vypsané níže. Máte nápady co do profilu přidat? Určitě nám napište!

Propojení Minecraft účtů

Hlavní novinkou je propojení Minecraft účtu/účtů s Vaším Woblex účtem. Co je tím myšleno? Od této aktualizace je třeba mít propojený zakoupený Minecraft účet, aby jste mohli využívat všech funkcí aplikace jako jsou statistiky, odměny za zhlédnutá videa nebo přehled plateb. Každý, kdo chce používat tyto funkce, bude muset nejdříve propojit svůj zakoupený Minecraft účet s Woblex účtem. Stručný návod jak na to je už nyní na našem fóru, najdete ho zde.

Odměny za zhlédnutá videa

Pokud chcete za zhlédnutá videa získávat odměnu na serverech, které jsou jen pro zakoupený Minecraft (SkyCloud, Vanilla - zde zatím odměny nezískáváte), je třeba mít propojený Minecraft účet s Woblex účtem. Na SkyBlock server pak postačí pouze Woblex účet se stejnou přezdívkou jako na serveru.

V případě, že máte propojených účtů více, je možné si vybrat, za jaký chcete odměnu získávat. Později bude možné zhlédnout video na každý server zvlášť, to znamená, že Vám bude stačit jeden Woblex účet k několika Minecraft účtům. Tuto funkci však ještě nemáme hotovou.

Přehled plateb

Nově ve Vašem profilu naleznete také položku přehled plateb. Zde budete moci najít všechny Vaše uskutečněné platby a stručný popis k nim. Platby jsou opět závislé na Vašich propojených Minecraft účtech, až na výjimky tak zde nebudete mít žádné platby, pokud si účty nepropojíte.

Přehled plateb zde naleznete přibližně za poslední měsíc, jsou zaznamenány všechny platby až na SMS platby na SkyBlock serveru, kde nás aktuálně brzdí zastaralý systém. To je ovšem také v řešení a brzy budou zaznamenané i tyto platby.

Změna hesla

Nově můžete také přímo z aplikace změnit heslo ke svému účtu. Změnu hesla naleznete ve svém profilu.

Redesign aplikace

Došlo také k velké změně v designu aplikace, nový design je celkově čistší a svižnější. V tomto novém designu je dělaný celý profil a došlo také na změnu designu příspěvků. Dejte nám vědět co si o novém designu myslíte a jak se Vám líbí!

Lepší optimalizace a opravy chyb

Byly opraveny chyby, které jsme od Vás dostali při pádů aplikace. Nová verze je daleko lépe optimalizovaná a nemělo by tak docházet již k žádným pádům aplikace. Nejsme ale všemohoucí, verzí androidů stejně tak jako nástaveb je mnoho, proto nám prosím pomozte najít všechny případné chyby v aplikaci! Děkujeme!

MrFiliper
01.05.2018 v 11:29