Aktualizace SkyBlock serveru

Tento týden se povedlo vytvořit opravdu hodně věcí. První novinkou v tomto týdnu byl nový web, který se SkyBlock serveru ale týká pouze okrajově. Co bylo ale změněno na SkyBlock serveru?

 

SkyBlock server tento týden prošel vělkou úpravou, vy hráči jste to možná ani nepostřehli, ale jsou to podstatné věci! Za zmínku stojí oprava bugů na SkyBlock serveru. Byl opraven bug s hoppery, kdy se obsah hopperu nepřesípal do vozíku, který byl pod ním. Dále byl opraven bug, kdy se při vytváření ostrova vytvořil náhody biom. Teď se již tvoří všem hráčům ocean. To by bylo z okolí bugů vše, ale co se vylepšilo?

 

Tento týden byla vydána nová hodnost Sadař a dalších 8 úkolů. Na serveru máme tedy celkem 40 SkyBlock úkolů. V průběhu několika dní, by jsme chtěli vylepši serverové /menu, které je dosti nevyplněné. Některé sub-menu již byli aktualizovány a doplněny, zjistíte to tak že místo zlaté barvy nahoře v popise menu, je nyní barva žlutá.

Mírně byli také upraveny levly na jeden blok, z kterých se počítá /is level. Některým se tak /is level výrazně změnil. V průběhu dvou týdnů budou předělány MegaVIP a VIP výhody. U MegaVIp účtu přibude další biom a budou upraveny výhody s kity. Kity u VIP účtu již byli upraveny, přidán /kit vip-nastroje a upraveny již kity stávající.

Do serverového obchodu /warp skyshop byly přidány nové kamenné bloky za přijatelnou cenu. Připravujeme pro vás nový SkyBlock obchod, kde naleznete taktéž více věcí z verze 1.8!

Bylo upraveno hlasování, hlasovat můžete pro SkyBlock server nyní dokonce 2x za 2 hodiny. Pokaždé získáte jinou odměnu. Tyto odměny se budou každý měsíc měnit.

Rozhodli jsme se pravidelně aktualizovat automatické serverové zprávy (INFO). Ve zprávách nyní naleznete daleko více informací, které jsou právě aktuální. Nezapoměli jsme ale také na obecné informace o serveru.

 

To by bylo vcelku vše. Tento týden jsme toho zvládli opravdu hodně. Tímto stylem chceme i nadále pokračovat. Připravujeme pro vás další novinky, které se vám jistě budou líbit. Budeme rádi, když budete hrát s námi!

MrFiliper
20.09.2015 v 16:27