Aktualizace SkyBlock systému, oprava bugů

V této aktualizaci jsme provedli nutné změny, které budeme potřebovat pro velkou aktualizaci SkyBlock serveru. Ta by se měla dostavit přibližně za měsíc a bude opravdu veliká! Zároveň jsme opravili nalezené bugy a přidali další funkce.

Nový systém warpů

Nově máme na serveru nový systém warpů. Starý systém byl kompletně odstraněn a smazán. Každému hráči se zobrazují pouze warpy, na které má daný hráč právo. Výpis všech warpů provedete příkazem /warp nebo /warps. Výpis nyní zobrazuje warpy rozřazené do kategorií.

Nový menu systém

Velkou změnou je nový systém menu, který je na serveru již aktivní, ale je zapotřebí jednotlivá menu předělat do požadovaných formátů. Tomu se stane v průběhu příštího týdne. Postupem času si také budete moci všimnout nových funkcí přímo v menu.

Oprava island party bugu

Někteří hráči měli problém s právy v ostrovní skupině. Majitel ostrova nemohl přidávat/odebírat práva některým hráčům v ostrovní skupině. To bylo zapříčiněno špatným generováním UUID. Byla provedena oprava všech souborů a UUID a vše by již mělo být v pořádku.

Informační systém

Informační systém, který monitoruje stav serveru, byl vylepšen. Realizační tým tak může lépe kontrolovat stav a děj na serveru. Taktéž byly vylepšeny informační zprávy v chatu (Info), které budou zanedlouho zobrazovat jiné informace hráčům s Premium účtem a bez něj.

Oprava bugů

Došlo k opravě všech známých bugů, které zde nebudu zmiňovat.

Závěr

Nedošlo k závratným změnám, které by měly ovlivňit hru na SkyBlocku běžným hráčům. Tato aktualizace nebyla takto stavěná. Bylo zapotřebí připravit SkyBlock server na velkou aktualizaci, která se nebezpečně blíží. Věřte, že se nebude jednat jen tak o nějaké kosmetické blbosti!

MrFiliper
12.02.2017 v 12:13