Aktualizace systému Vanilla serveru

Máme tu týden od spuštění Vanilla serveru a Vanilla server se těší první, ač malé aktualizaci. Podívejme se, co se změnilo a jaké vylepšení nás čekají.

 

Hologramy - V hologramech byl nalezen bug, kdy nešel vytvářet hologram i mimo lokaci spawn radiusu, tedy i 500 bloků od souřadic X = 0, Z = 0. Tento bug byl opraven a již můžete vytvářet hologramy i za spawnem.

 

Lokace - V lokacích nebyla uvedena mapa, ve které se lokace nachází. To se taktéž změnilo. Pokud se nacházíte v hlavním světe, bude to taktéž tak popsáno.

Hlavním světem je označen jak hlavní svět (normal) tak hlavní svět (nether), hlavní svět (normal) má vždy zelenou barvu a hlavní svět (nether) vždy barvu červenou. Pokud se nacházíte v těžebním světe, změní se pouze odstín barvy. End svět, kam se ještě není možné dostat je označen barvou fialovou.

 

Wither boss - Wither bosse již není možné spawnovat na hlavní mapě nad lokací Y = 20. Pokud Wither boss nad touto lokací postavíte, uvidíte varování v chatu a Wither boss se nevytvoří.

 

Težěbní mapa - V težěbní mapě získáváte při těžení nové sloty lokací a hologramů. Pokud ovšem získáte tuto věc, uvidíte nejen oznámení v chatu (již bylo), ale taktéž uslyšíte zvuk výhry. Byla poupravena míra možnosti získání této doplňkové věci, nyní je teda větší šance získát nějaké z popisovaných věcí.

 

Ostatní - Byly vytvořeny nové věci pro správu serveru, které hráči nemohou pozorovat. Vytvořeny další přípravy na nadcházející novinky na Vanilla server, které vám sdělíme, až bude vše hotové. Jistě je na co se těšit :).

MrFiliper
28.10.2016 v 11:59