Aktualizace systému Vanilla serveru

Máme tu 2 týdny od poslední aktualizace Vanilla serveru a opět tu je další! Tantokrát jsme se zaměřili na věci, které v praxi využijete témeř každý den, poďme se na ně podívat.

Novinky

  Uprava cedulek - Udělali jste na cedulce chybu? Od teď nemusíte bourat celou cedulku a psát vše znova. Stačí použít příkaz /settings sign pro zapnutí úpravy cedulek na jendo kliknutí a následně na cedulku kliknout pravým tlačítkem myši. Upravovat lze pouze cedulky, které jste vy sami vytvořili.

  Setting/Nastavení - Vyvíjíme nastavení na každého hráče. Prozatím se zde obsahuje pouze nastavení na úpravu cedulek, ale to se brzy změní.

  Opravy chyb - Byli opraveny nalezené chyby. Názvy hologramů již nelze vytvářet s diakritikou, pokud získáte odměnu za težení v těžební mapě, zobrazí se hráč, který odměnu získal ve veřejném chatu a další drobné nalezené chyby.

Příkazy

  /afk - Tak tento příkaz jistě všichni znají, pokud ne, je to příkaz, který dává vědět osatním hráčům zda-li je daný hráč online na serveru a aktivně hraje či nikoliv. Pokud se po dobu 5 min nepohnete z míta, budete automaticky označeni jako nepřítomní. Pokud použijete /afk TEXT, zobrazí se i text, proč jste nedostupní.

  /settings - Vývoj opět úplně nového příkazu, který bude později obsahovat daleko více nastavení. Nyní můžete nastavit pouze úpravu cedulek na jedno kliknutí. To provedete jednoduše příkazem /settings sign. Stejným příkazem úpravu cedulek na jedno kliknutí vypnete.

  /pm - Klasická soukromá zpráva, která byla předělána a vytvořena nově. Komunikuje s novým příkazem /replay.

  /replay - Tímto příkazem odpovíte na poslední zprávu, kterou vám někdo zaslal.

Pokud máte nějaké další návrhy, co by jste na Vanilla serveru rádi viděli, můžete napsat na naše fórum.

MrFiliper
18.11.2016 v 10:24