Aktualizace systému Vanilla serveru

S touto aktualizací k nám na Vanilla server přišlo opět pár nových funkcí. Pojďme se na ně společně podívat.

Z předešlé aktualizace se mi nepovedlo dodělat informační zprávy při získání binů za těžení na těžebním světě. Zprávy tak strašily v chatu, který byl po vykopání pár kousků uhlí tak velký, že jste pomalu neviděli na cestu. Tomu je nyní konec!
Informační zprávy o tom, kolik jste dostali za vytěžení dané rudy binů, se nyní zobrazují v action baru. Pokud by však i tak někomu vadily, je možné je vypnout v profilu úplně.

Hologramy nyní nemají limit vytvoření. Každý z Vás může vytvořit hologramů kolik chce, ale nyní Vás to bude stát biny. Každý hologram (jako celek, ne každý řádek) Vás nyní bude stát 1 000 binů. Z tohoto důvodu byl také přidán příkaz na přesunutí hologramu na vaší aktuální lokaci. Příkaz zní /hologram move.

Lokace se prozatím moc nevyužívaly, což je škoda. Proto jsme všechny lokace smazali a nyní běží na předělaném systému. Každý hráč má v základu možnost vytvořit až 45 lokací. V případě potřeby je možné toto číslo navýšit.

Bylo přidáno dalších více jak 100 dekorativních hlav. Nově v dekorativních hlavách najdete kategorie „Bloky" a „Zvířata". Výběr z dekorativních hlav se nám tak velice rozšířil a je z čeho vybírat! Pokud by jste měli nějaké nápady, jaké hlavy vám nyní ještě chybí, můžete mi je napsat, rád je přidám. Kategorie „Jídlo" a „Přístroje" jsou ještě v přípravě.

Do menu byla přidána sekce často kladených otázek. Najdete je hned na hlavní straně po zadání příkazu /menu.

Taktéž si můžete všimnout předelané nabídky pomoci u všech příkazů, která je nyní plně automatická a po zadání příkazu špatně, se vám zobrazí detailní popis příkazu co a kam umístit, aby byl příkaz zadán správně.

Opět bylo předěláno spousta drobých věciček přímo v systému Vanilla serveru. Pro přístě se opět můžete těšit na zajímavé novinky!

MrFiliper
02.02.2017 v 13:45