Aktualizace Vanilla serveru

Téměř celý základní Vanilla systém byl změněn a došlo tak k mnoha úpravám snad v každé části systému. Předělány byly Biny, dekorativní hlavy, lokace a další!

Dekorativní hlavy

Dekorativní hlavy jsme před nedávnem oznamovali na SkyCloud serveru, nové dekorativní hlavy, právě téměř schodné, naleznete již nyní na Vanilla serveru. Od předešlých dekorativních hlav se liší hlavně rozšířeným výběrem a hlavně cenou. Dříve jste museli získat minimálně 1 000 Binů a zároveň 64 ks smaragdů, které nejsou nikterak lehce získatelné, pokud chcete vlastnit hlav více. Proto jsme dospěli k rozhodnutí, že dekorativní hlavy se od dnešního dne budou jednotně prodávat za 5 000 Binů bez jakéhokoliv dalšího omezení. Možná si myslíte, že 5 000 Binů je moc, ovšem pokračujte dále v čtení příspěvku, zjistíte, že tomu tak rozhodně není.

Předělaný a vylepšený systém binů

Biny byly také předělány a dočkali se hromady vylepšení. Nově si můžete biny mezi sebou posílat a doplnit je zprávou, která bude viditelná v transakcích. Předán byl tak příkaz /bin transactions, který Vám zobrazí všechny transakce na Vašem účtu. Zobrazují se zde i odměny za zhlédnutá videa, takže budete mít přehled, jak často a kolik si na těchto odměnách "vyděláte".

Přidána možnost úpravy armorstandů


Jak znáte úpravu armorstandů (stojanů na brnění) z našich Minecraft serverů, byla tato novinka přidána i na Vanilla server. Nově tak můžete před přehledné menu upravovat armorstandy podle Vaší libosti, navíc úprava armorstandů je zcela zdarma, nestojí Vás tak žádné Biny. Samozřejmě zde lze využít nové dekorativní hlavy, které můžete na armorstandu použít. Příkazem /asedit zobrazíte menu k úpravě armorstandů, následně si vyberete co na armorstandu chcete upravit a pak už jen stačí kliknout/klikat na armorstand, který chcete upravovat.

Odměny za zhlédnutá videa v mobilní aplikaci

Od dnešního dne lze také využívat odměny za zhlédnutí videa na Vanilla serveru v naší mobilní aplikaci pro Android. Jako odměnou za zhlédnutí krátkého videa Vám budou Biny, které můžete využít právě na zakoupení dekorativních hlav, hologramů, obarvení cedulek nebo itemů v kovadlině. Za jedno zhlédnutí videa získáte 25 Binů a to i když nebudete právě na serveru. Mobilní aplikaci mohou prozatím využívat pouze BETA testeři, to se ale následující dny změní.

Změny odměn v při těžbě v těžebním světě

Těžební svět prošel také malými úpravami. Nově je šance na získání náhodného Binu daleko vyšší než dříve a novinkou je také přehled získaných Binů po ukončení těžby. Pokaždé když opustíte těžení svět, odešleme Vám do chatu informaci, kolik Binů jste za danou návštěvu těžebního světa získali.

Upravený a vylepšený systém tokenů

Kompletně změněný byl i systém tokenů, který již přímo komunikuje s našimi servery. Při platbě tokenů přes SMS tak bude odezva daleko rychlejší a téměř ihned při zakoupení získáte token na server. Zároveň se platby za tokeny na Vanilla server zobrazují v naší mobilní aplikaci. Token lze také nově kdykoliv prodloužit, není třeba čekat na jeho vypršení.

Upravené hologramy a změna ceny

Hologramy se také dočkali změny, změněna byla celá nápověda k jednotlivým příkazům a jejich ovládání, které je nyní daleko intuitivnější.

Odebrány lokace

Vzhledem k tomu, že na Vanilla serveru je povolená minimapa, rozhodli jsme se lokace ze serveru kompletně odebrat. Zůstal pouze příkaz /lokace mapa, který Vás teleportuje na těžební mapu a zpět.

Modernizované příkazy a úpravy textů

Všechny příkazy a texty na serveru byly předělány do již známého stylu z našeho SkyCloudu serveru, který bude postupně implementován všude.

Oprava změny cedulky na kliknutí

Pokud jste zadali příkaz /settings sign, sice jste povolili změnu cedulky na jedno kliknutí a po kliknutí se zobrazil editor na úpravu cedulky, po kliknutí na "Done" (hotovo) se však cedulka nezměnila. To je již nyní opravené a plně funkční.

MrFiliper
07.05.2018 v 11:10