Co přinesla migrace ostrovů a co přinese?

Dnešním dnem proběhla migrace 2 největších SkyBlock ostrovů, tato migrace trvala přibližně 5 hodin a byla dokončena dnes okolo 3 hodiny ráno. To znemaná, že již většina velkých ostrovů je migrována na novou mapu. Některé ostrovy samozřejmě ještě migrovány nejsou, ovšem již to bude mít daleko rychlejí spád, než za tyto dva dny. Některým hráčům ještě chybý zvěř na ostrově či veřejné věci nebo warpy. Tyto věci budou dořešeny v co nejkratším čase, aby se vše vrátilo to starých kolejí.

 

Co vše se ale migrací změnilo a ještě změní?

 

Migrace SkyBlock ostrovů nám v dalších týdnech zpřístupní slibovaný pekelný ostrov a pekelnou pevnost. Tyto ostrovy budou mít taktéž rozlohu 320x320 bloků, tudíž zde budou taktéž opravdu velké možnosti pro stavbu. Po migraci ostrova se taktéž zvetšila rozhoha normálního SkyBlock ostrova. Dříve byla velikost ostrova 300x300 bloků, není je 320x320 bloků. Taktéž bych chtěl zmínit, že peklo bude přístupné všem hráčům od 8 hodnosti. Tudíž si ještě chvíli počkáme, ale je možné že se vše stihne ještě do Vánoc.

 

U pekelných ostrovů to ale nekončí. Taktéž byly změněny SkyBlock úkoly, nyní již nevidíte úkoly, které máte zamčené. Uvidíte pouze červené sklo. Vylepšení se dostalo také na SkyBlock ostrovy jako takové, nyní nemůže žádný návštěvník pokládat vajíčka na ostrov. To znemaná, že vám nikdo na ostrově nevyhází tuny slepic.

 

To je momentálně vše, co se za tyto dva dny událo. Prošlo nám pod rukou již neuvěřitelných 40 SkyBlock ostrovů, což není malé číslo. Děkujeme všem hráčům, kteří byli trpěliví a vyčkali až na ně příjde řada.

MrFiliper
22.11.2015 v 13:38