Domovy na SkyBlock serveru

Psali jste si o více domovů, my jsme to pro vás udělali a dnes je první den, kdy tuto novinku můžete vyzkoušet.

 

Dnešním dnem byl zprovozněn nový systém zakládání více domovů. Každý hráč si tak může založit další domovy, a nemusí být tak závislý jen na jednom a to ostrovním. Systém trval stvořit vcelku dlouho, proto se pojďme podívat na to, co vše jsme si pro vás připravili.

 

Vždy musíme mít něco extra, proto nám běžné domovy (/home) nestačí a vdošlo k vytvoření právě tohoto systému, co to ale umít navíc? Jistě jste se již nědky setkali, ať už na jiném serveru, nebo dříve na Classic serveru, že si hráči vytvořili domov na vašem pozemku. Právě tento problém řeší náš nový systém. Při zakládání domovu totiž dochází ke kontrole práv, zda-li v lokaci, kde se právě docházíte, máte práva stavět, pokud ano, můžete bez problému domov vytvořit, v opačném případě domov nevytvoříte.

Jistě by se našli i hráči, kteří by si našli cestu, jak toto obejít, ale nyní je vše na 100% ochráněné, jelikož se práva kontrolují i při teleportu na danné místo. Co je tím myšleno? Hráč, který se připojí k vaší ostrovní skupině a vytvoří si na vašem ostrov domov, se bude moci teleportovat na ostrov přes nový systém. Pokud ale tento hráč vaší ostrovní skupinu opustí, již mu teleport nebude fungovat. Vše je tedy 100% zabezpečené a není možné nic obejít.

 

Každý hráč má možnost vytvořit jeden domov navíc, což si myslíme, že je akorát. Pokud by to ale náročnějíším hráčům nestačilo, mohou si zakoupit VIP účet kde můžete vytvořit až 3 domovy nebo MegaVIP účet, který může vytvořit až 5 domovů. Což už je pro velké hráče, nebo vlastníky měst.

 

Seznámení s novými příkazy:

/domov set název - Vytvoříte domov s názvem "název".

/domov del název - Smažete domov s názvem "název".

/domov t název - Teleportujete se na domov s názvem "název".

/domov list - Vypíšete všechny domovy.

 

Věříme, že se vám tato novinka bude líbit, již dnes jí můžete vyzkoušet. Vaše reakce můžete psát také na náš Facebook.

MrFiliper
24.04.2016 v 11:12