Hromadné otevírání boxíků na SkyCloudu

Boxíci, systém na rodávání odměn po zhlédnutí reklamního videa na SkyCloud serveru se dočkali velkého vylepšení a bylo přidáno hromadné otevírání a vytváření boxíků. Nebyla to však jediná změna, co v této aktualizaci nastala.

Hromadné otevírání boxíků

Pro MegaVIP a VIp účty jsme si přichystali odměnu za podporu serveru, o kteří jste mnozí žádali. Všichni hráči s Premium účty budou mít nyní jako další výhodu otevírání a vytváření hromadných boxíků, což ušetří hlavně Váš čas. Pro běžné hráče se nic nemění a boxíky mohou jako dosud otevírat po jednom kuse.

Hráči s VIP účtem mohou vytvářet a otevírat až 5 kusů boxíků najednou. Hráči s MegaVIP účtem mohou otevřít všechny boxíky daného typu najednou a vytvářet nové boxíky v počtu až 25 boxíků.

Vylepšené notifikace v chatu

Při otevírání boxíků již nebude docházet k tak velkému počtu notifikací, vzhledem k tomu, že hromadné otevírání boxíků zobrazí vždy maximálně jednu notifikaci.

Vylepšené popisky boxíků

U všech boxíků byly také vylepšené popisky a akce. Uvidíte tak, kolik Vás který boxík bude stát vytvořit a jestli na něj máte dostatečný počet útržků. Celý item nově svíří červeně či zeleně podle toho, zda-li můžete či nemůžete boxík vytvořit.

Zrušení výhody editace textur bloků

Všem VIP a MegaVIP účtům byla také zrušena výhoda editace textur bloků, která již neměla smysl. Od nové verze Minecraftu jde všechny dříve nemožné bloky vytvářet a tak už tato výhoda ztrácela svůj smysl.

MrFiliper
01.06.2020 v 21:18
SkyCloud