Migrace SkyBlock ostrovů a peklo

Včera jsme psali příspěvek, kdy jsme se ptali, zda-li přesuneme SkyBlock ostrovy na novou mapu za účelem automatického pekla. Jelikož nám napsalo celkem 16 hráčů, a všichni tito hráči byli pro, nezbývá nám nic jiného než migraci uskutečnit.

 

Jak bude migrace probíhat a kdy se migrace uskuteční?

 

Migrovat SkyBlock ostrovy začneme již příští pátek (20.11.2015) a to od 23:00. Od 23:00 až do 00:00 bude SkyBlock server v pátek (20.11.2015) nepřístupný veřejnosti. V tuto chvíli budeme konfigurovat SkyBlock server na novou mapu a testovat zda-li všechno správně funguje.

Před migrací, tedy před 23:00 v pátek (20.11.2015) si uschovejte všechny věci z inventáře a enderitové truhly do obyčejné truhly. Vozíky a obrázky s rámečky si taktéž uschovejte do truhly. Více o přípravě naleznete také zde: http://forum.woblex.cz/viewtopic.php?f=35&t=34

 

Po migraci hráč nebude mít žádný ostrov, pokud bude chtít hráč migrovat ostrov, musí vytvořit ostrov nový (is create) a požádat člena realizačního týmu o migraci ostrova. Ostrov bude migrován do 10 minut od zahájení migrace. Na ostrově budete mít vše, co jste měli na starém ostrově, v případě že jste měli na ostrově zvířata nebo vesničany, získáte je automaticky do 24 hodin od migrace ostrova spolu s vesničany. Veřejný warp na ostrově zůstane taktéž, ovšem bude na jiných souřadnicích. Proto je nutné požádat realizační tým o jeho přesun, to samé platí s veřejnými věcmi.

Vaše SkyBlock úkoly nebudou splněné ihned po migraci ostrova, ale až další den ve 4 hodiny ráno při automatickém předávání hotových úkolů hráčům.

Více o tom, jak zažádat o migraci ostrova se dočtete zde: http://forum.woblex.cz/viewtopic.php?f=35&t=35

 

V případě dotazů nás kontaktujte přímo ve hře, na TeamSpeak 3 serveru nebo emailu podpora@woblex.cz.

 

Proč vůbec dochází k migraci ostrovů? Po migraci ostrovů budeme připraveni na automatické generování pekelných ostrovů, každý hráč od 8 hodnosti bude moci vygenerovat pekelný ostrov!

MrFiliper
16.11.2015 v 12:54