Minecraft 1.9 na našich serverech

Minecraft 1.9

 

Po více jak roce je tu již pár dní nová verze Minecraftu 1.9. Většinou již všichni vědí, co vše v této verzi bylo nového, proto se podíváme na tu druhou část. Kdy bude Minecraft 1.9 na našich serverech?

 

Vanilla server

 

Na vanilla serveru se hráči budou moci těšit již příští týden. Přes noc z pátka na sobotu bude totiž server aktualizovaný na verzi 1.9 společně s novým White-List systémem, který je ve vývoji již 14 dní. Ani jedna z map se nebudou mazat, nebude tedy probíhat WIPE, hráči na Vanilla serveru ale o nový END svět nepříjdou. Doteď byl totiž zákaz vchodu do END světa, který pořád platí, právě kvůli tomuto novému světu v endu. Po aktualizaci serveru na verzi 1.9 nebude vstup do END světa ihned povolen, po pár dnech od aktualizace bude vyhlášena akce lovu draka v endu, poté budou moci hráči do endu volně chodit.

 

SkyBlock server

 

Jelikož se na serveru nachází spousta pluginů, je potřeba všechny tyto pluginy aktualizovat. Pluginy, které jsou vytvořené, nebo modifikované mnou již aktualizované byly, teď se čeká na aktualizaci pluginů, které nejsou pod mím vývojem. Na SkyBlock serveru taktéž nebude probíhat WIPE mapy, vše zůstává tak jak bylo a to beze změny. Aktualizaci serveru odhadujeme do jednoho měsíce, ovšem vše se odvíjí od aktualizace pluginů. Průběžné informace najdete na naše Facebooku a Twitteru.

MrFiliper
05.03.2016 v 21:13