Nová hodnost Osadník a denní úkoly

Poslední hodnost, kterou jste až do dnešního dne mohli získat, byl rybář. Dnes byla ale vydána aktualizace a přidána nová hodnost osadník. Ta s sebou přináší dalších 8 úkolů v linii hodností a další 9 denních úkolů pro tuto hodnost.

Osadník

Novou hodnost osadník budou moci splnit všichni, kteří dokončili předešlé úkoly. Odměnou je pak jako vždy rozšíření ostrova a herní itemy. Zveřejněním osadníka se dostáváme přibližně do poloviny hodností, která nás čekají. Osadník je také nejspíše poslední hodnost, která bude zveřejněna v BETA režimu, vzhledem k tomu, že ostatní hodnosti již budou více orientované na potřebné obchodování s obchodníky. Ostatně již osadníka nelze zcela dodělat bez obchodování s místními obchodníky.

Denní úkoly

Jako vždy, tak také nyní jsou vydané další denní úkoly k této hodnosti. Celkem je těchto úkolů 9 a každý den Vám budou nabídnuty 3 z nich. Denní úkoly zobrazíte na spawnu.

Oprava přepočítávání skóre ostrova

Byl nahlášen bug se špatným propočítáváním skóre ostrova, který byl dnes odstraňen. V některých případech ale může skóre ostrova prudce klesnout nebo prudce stoupnout. Záleží hlavně na blocích, které máte na položené ostrově. Největší změny v ostrovním skóre se dočkají ti, ktěří mají na ostrově hodně půlbloků a jím podobných bloků (schody, barevná skla apod.), jelikož se bug týkal špatného přepočítávání u bloků, kteří mají specifické metadata.

MrFiliper
29.03.2018 v 11:21