Nová hodnost Velkostatkář a spuštění pekla

Na SkyBlock serveru byla dnes v nočních hodinách přidána nová hodnost Velkostatkář s dalšími 8 SkyBlock úkoly a konečně dlouho slibovaným peklem!

 

Hodnost Velkostatkář je již poslední hodností v této epizodě, v dalších měsícíh neplánujeme vytvářet další hodnosti, ale to samozřejmě neznemná, že nebudeme dělat později další. Již teď máme další vymyšlené. Jelikož pro vás máme nyní vymyšlené další novinky a nové warpy, bude dostatek novinek, které se jistě budou líbit stejně jako se líbili hodnosti. Spousta hráčů navíc nestíhá hodnosti plnit, tudíž ted budou mít velkou šanci ztráty dohnat.

Pokud se stanete Velkostatkářem, budete moci vejít do dlouho slibovaného pekla. Prozatím vám nebudou fungovat pekelné portály, ale jen /warp Nether, kde naleznete cenrální peklený svět pro všechny hráče. Tam se nachází pekelná pevnost a výbušná sopka, kde se ukrývá pekelný obchůdek. V pekle bylo upraveno dropování itemů z monster jako je ghast, zombie pigman a blaze, a to z toho důvodu, že nechceme, aby ceny těchto itemů (gold nugget a další) padly dolů.

Pekelné ostrovy jsou ve stádiju dalšího vývoje, jelikož došlo k neočekávanému problému. Poprosíme tedy ještě strpení.

 

S novou hodností byly také upraveny kity (každodenní odměny) u jednotlivých hodností. Nově tak i hráč s hodností otrok získá hlínu, naopak byly ale sníženy množství hlíny u vyšších hodností. Kompletní seznam výhod naleznete v serverovém menu /menu.

 

V dalších dnech se budete moci dočkat další zajimavých novinek!

MrFiliper
06.02.2016 v 01:20