Nové odměny za zhlédnutá videa v aplikaci

Hráči, kteří mají na svých mobilních zařízeních operační systém Android a přihlásili se do BETA testování naší Android aplikace mají nyní jisté výhody. Doposud tak bylo ale pouze na SkyCloud serveru a jelikož se blíží zveřejnění aplikace, je třeba rozšířit tuto funkci i na ostatní naše servery.

Xelbow Dusty

Xelbow Dust je odměna, kterou budete již brzy získávat na obou dvou serverech (SkyCloud, SkyBlock) za zhlédnutí krátkých reklamních videi v aplikaci. Již nyní tato odměna funguje na SkyCloud serveru, kde za jedno zhlédnutí videa v aplikaci získáte 20 Xelbow Dusů pokud jste online na serveru, nebo 10 Xelbow Dustů pokud na serveru nejste. Nyní se ale rozšíří i na SkyBlock server.

Xelbow Dusty jsou virtuální "mince", které získáváte za zhlédnutá videa, tyto mince však následně směníte za Xelbow Boxy, aby jste získali odměnu na serveru.

Xelbow Boxy

Xelbow Box je bedna, která obsahuje několik různých itemů, které může jako odměnu získat. Každý item v této truhle má svojí vlastní hodnotu a procentuální šanci na padnutí právě daného itemu.

Změna odměn na SkyCloud serveru

V průběhu pátku 30.3.2018 budou změněny odměny za zhlédnutí videa na SkyCloud serveru. Hodnota Xelbow Dustů které nyní získáváte se měnit nebude, změní se ale Xelbow Boxy a jejich obsah. Nyní se tak budete moci přímo podívat, co v jednotlivých boxech můžete získat a dokonce si vybrat, jaké boxy budete chtít. V začátku budou dostupné 3 boxy, je však možné, že se tento počet časem ještě zvýší a budou tak další boxy na výběr. Seznam nových boxů s obsahem itemů naleznete na konci článku.

Zároveň se ale s touto změnou smažou dosavadní Xelbow boxy, proto pokud nějaké máte, nejpozději do čtvrtka 29.3.2018 tyto boxy otevřete. V případě neotevření se Vám tyto boxy smažou. Xelbow Dusty Vám zůstanou i po této změně.

Odměny na SkyBlock serveru

Se SkyBlock serverem je to trošku složitější, jelikož je třeba aktualizovat celý systém co na serveru běží, aby jsme dosáhli takové úrovně jako na SkyCloud serveru. To se samozřejmě plánuje, ale bude se jednat o velký zásah do serveru, který prozatím nemáme připravený, proto zde odměny budou fungovat trošku jinak. Ve svém základu ale budou stejné.

Při zhlédnutí videa získáte taktéž 20 Xelbow Dusů, aby jste je ale získali, budete muset být na serveru online. Pokud budete chtít zhlédnout video a na serveru budete offline, bude to možné, ale nezískáte žádné Xelbow Dusty. Poté bude již postup stejný jako v případě SkyCloud serveru.

Na /warp box naleznete Xelbow Box, kde směníte své Xelbox Dusty za jeden z Xelbow Boxů, které jsou uvedené na konci tohoto článku společně s obsahem těchto boxů.

Tato novinka bude na SkyBlock serveru aktivována v průběhu pondělí 2.4.2018. Zhlédnout video lze i nyní, odměnu však ale nedostanete.

Xelbow Box - Dirt Box

- 8x Hlína
- 4x Trávník
- 4x Štěrk
- 4x Hrubá hlína
- 4x Podzol

Xelbow Box - Sand Box

- 8x Písek
- 8x Pískovec
- 8x Opracovaný pískovec
- 8x Vyhlazený pískovec
- 4x Rudý písek
- 4x Rudý pískovec
- 4x Opracovaný rudý pískovec
- 4x Vyhlazený rudý pískovec

Xelbow Box - Stone Box

- 64x Kamenní
- 64x Kámen
- 8x Žula
- 4x Leštěná žula
- 8x Diorit
- 4x Leštěný diorit
- 8x Andesit
- 4x Leštěný andesit

MrFiliper
26.03.2018 v 13:23