Nový server SkyCloud

Jak již jsme v předešlém článku zmiňovali, práce na tomto serveru byla opravdu náročná a to zdaleka neobsahuje všechny funkce, které se nyní vyvíjí.

SkyCloud server jsme se však rozhodli zveřejnit v BETA verzi pro všechny hráče již tento čtvrtek v 18:00! Těšit se tak můžete na pořádný kus zábavy!

SkyCloud server startujeme v BETA verzi z důvodu, že jsme se dostali do fáze vývoje, která nám to umožnuje. Zároveň ale potřebujeme zpětnou reakci na novinky, které budou ihned po zveřejnění serveru vypouštěny na server.

Server nyní nabízí kompletní správu ostrova do 2 hráčů na ostrově. V následujících dnech bude možné tuto hodnotu navýšit. Vybrat si můžete celkem z 11 různých ostrovů, na kterých začnete stavět váš vysněný ostrov.

Základní velikost ostrova je 64x64x256 bloků, kterou bude možné rozšířit právě plněním úkolů a získávání hodností až na 512x512x256! Což je opravdu velká plocha!

Aktuálně na serveru není žádný obchod, ani možnost vydělávání peněz. Připravujeme unikátní ekonomický systém, který se bude ovládat zcela sám a přiblíží se reálnému ekonomickému trhu. To nám zajistí opravdu stabilní fungování ekonomiky.

Server nabízí spoustu doplňkových herních výhod, které neovlivní hru samotnou. Jdeme ruku v ruce s pravidly EULA od Mojangu a nabízené výhody budou tak férové vůči hráčům, kteří si výhody nezakoupí. Prozatím jsou dostupné pouze Premium účty. Další doplňkové výhody bude možné zakoupit behěm následujících dní.

Jelikož server respektuje EULA pravidla, na server se nepřipojí hráč bez zakoupeného Minecraftu.

Server obsahuje další zajímavé funkce, které ale musí být také překvapení!

Jaká je adresa serveru?

skycloud.woblex.cz

Jak si vytvořím ostrov?

Na SkyCloud serveru vám nabízíme nyní celkem 11 druhů ostrovů! Vybrat si můžete jakýkoliv z 11 ostrovů, bez jakéhokoliv omezení. Každý ostrov je tvořen podle názvu biomu, který po generaci ostrova získáte a tento biom bude na vašem ostrově. Zároveň podle vybraného ostrova později dostanete další biom z úkolů, které budou brzy zveřejněné.
Všechny ostrovy byly vytvořeny tak, aby nebyl ani jeden z ostrovů lepší/horší. I když se na první pohled některé ostrovy nemusí zdát moc atraktivně, každý skrývá nějaké výhody a nevýhody. Ostrov vyberete a vytvoříte příkazem /is create nebo /island create.

Další návody a informace

https://www.forum.woblex.cz/viewforum.php?f=34

Poděkování

Velké poděkování patří celému týmu Woblexu, kteří tomuto serveru věnovaly neskutečně času! Jmenovitě...

NassCZE_ - Stavby na serveru, bez něho by tu nebyla ani jedna stavba!
Im_krikul - Dekorace na serveru a pomoc při těstování systémů. Postavičky na celém serveru jsou právě její práce!
TheRUCookie - Který do poslední chvíle o ničem nevěděl, a poté sloužil jako tester systémů.
Medigard - Bývalí moderátor, který se s námi rozloučil na začátku projektu. Pomáhal s vytvářením dekorací na serveru.

MrFiliper
26.09.2017 v 21:52