Nový systém Wobleban a AMNESTIE

Server v offline módu je zlo, to už víme dlouho. Problém však nastává u většiny veřejně dostupných pluginů, které po čase úplně přestanou fungovat. Co je příčinou? Mohou za to UUID, tedy identifikační číslo vašeho Minecraft ůčtu. U zakoupených kopií hry jsou UUID získávány z Mojang serverů, to ovšem u warez účtů a serveru v offline módu není možné. Proto jsme museli udělat plugin vlastní, jako každý druhý potřebný plugin...

A tak se také stalo, vývoj nového systému Wobleban trval dlouho, ale jeho vývoj se vyplatil a určitě i vyplatí. Celý systém bude v budoucnu propojen s oběma Minecraft servery (SkyBlock, Vanilla), které budou mezi sebou komunikovat. To nám dává opět velkou výhodu proti hráčům, kteří se snaž hru kazit.

Na SkyBlock serveru se v posledních týdnech/měsících nedělo nic, co by měnilo hraní na serveru jako takové, to bylo z důvodu vývoje především systémů pro realizační tým, které se i nadále vyvíjí a vyvíjet budou. V dalších dnech/týdnech ovšem budete moci očekávat opět novinky do světa hraní na SkyBlock serveru!

Vanilla server je zatím bez systému Woblebanu, to se ale během následujích dní taktéž změní.

Vývoj systému Wobleban trval dlouho především pro rozdílné potřeby obou serverů, tedy serveru v offline módu (SkyBlock) a pravý opak serveru v online módu (Vanilla).

Systém Wobleban je v první své verzi plně funkční a bude sloužit našim členům realizačního týmu. Ve hře se ale budeme moci těšit na klidnějíší hraní. Všem hráčům, kteří nebyli zabanování poslední 3 měsíce, se ban na SkyBlock serveru zrušil a byla jim udělena druhá šance. Snad ji všichni správně využijí.

MrFiliper
13.11.2016 v 12:28