Obchody na SkyCloud serveru
Jak jsme nedávno psali, nyní se budeme zaměřovat na ekonomickou stránku serveru, jelikož to je to poslední, co nám k ostrému spuštění serveru chybí. Nedávno byl spuštěn první testovací "obchodník" a nyní jsme si pro vás připravili spuštění obchodního systému. Každý hráč tak od dnešního dne může na SkyCloud serveru vytvořit svůj vlastní obchod.
 
Vánoční warp tu nebyl jen kvůli Vánocům
 
Původně bylo totiž plánováno, že se po 2. až 3. adventu se spustí obchodní systém, jelikož byly ale nalezeny ještě malé chyby, které bylo třeba odstranit, rozhodli jsme se ke spuštění až po novém roce. Vánoční warp tak na SkyCloud serveru budeme mít ještě nějakou dobu, jelikož jsou zde postavené stánky, které právě slouží k vytváření obchodů.
 
Co se obchodem myslí, co to je?
 
Server chceme přizpůsobit tak, aby si každý hráč na serveru našel to, co ho baví. Každý hráč tak bude moci vlastnit svůj vlastní obchod, o který se může starat.
Obchod je truhla s cedulkou, na které je napsané co prodáváte a za kolik Wobounů, aby jste vydělávali, musíte se o obchod starat, doplňovat zásoby, sledovat ceny apod. Ekonomika na serveru bude totiž stavěna tak, že nebude stačit jen postavit obchod a čekat, jestli někdo přijde. Pokud dáte cenu moc nízkou, přejde hráč a nabídne vaše itemy obchodníkovy, který v tu chvíli bude mít cenu výkupu daleko vyšší než je vaše prodejní, pokud bude cena moc vysoká, nikdo si od vás nic nekoupí.
 
Kde mohu vytvářet obchod?
 
Obchody budete moci prozatím zdarma vytvářet právě na Vánočním warpu. Vyberete si stánek, který se vám nejvíce líbí a pak už jen stačí začít prodávat. Každý stánek bude mít platnost 30 dní a pokud tuto platnost nezvýšíte, tak vám stánek bude odebrán. Zvýšit dobu pronájmu půjde úplně jednoduše, ozvete se jednomu z moderátorů na serveru, který vám platnost prodlouží. Prodloužit dobu pronájmu však jde poslední 3 dny ke konci pronájmu. Pokud obchod neprodlužíte, o obchod příjdete.
 
Jak obchod vytvořit?
 
Podobný návod najdete na našem fóru, tak jako další návody.
 
 
Co obchod vše umí?
 
- Sledování, zda-li je obchod vyprodaný
- Notifikace při zakoupení
- Notifikace při vykoupení
 
Obchod je prozatím vcelku "blbý", to se ale časem změní a v plánu je i napojení vašich obchodů na naší mobilní aplikaci, která již brzy bude veřejná pro všechny naše hráče.
 
Upozorňujeme, že se jedná o první verzi obchodů, která byla testována přibližně měsíc, chyby se zde však stejně vyskytovat mohou. Prosíme všechny, kteří tuto novinku budou používat, aby případné chyby neprodleně hlásili na našem fóru, stejně tak jako nápady na vylepšení k tomuto novému obchodnímu systému.
MrFiliper
02.01.2018 v 15:17