SkyBlock mostíky zprovozněny (zrušeno)

Tato možnost byla zrušena, hráčům, kteří mosty vlastnily byly přidány peníze zpět na účet a mosty byly zničeny. Vývoj této možnosti již nadále něměl smysl.

 

Propojit SkyBlock ostrovy malým mostíkem už chtěl možná ledajaký hráč, to ovšem nešlo. Situace se mění, jelikož se podařilo upravit plugin do takové podoby, aby vše fungovalo tak jak má. Nově tedy každý hráč, který bude mít více jak 2000 island level a zároveň jednorázově zaplatí 100 000 Wobounů, získká přístup na výstavbu mostu.

Mosty budou moci být maximálně 7 bloků široké a mimo mostů NESMÍ být za SkyBlock ostrovem nic jiného. V opačném případě bude hráč náležitě potrestán. Hráč, který bude mít již přístup za SkyBlock ostrov a bude nějakým způsobem upravovat nebo ničit mosty ostatním, čeká ho taktéž trest.

Cena za přístup za SkyBlock ostrov a výstavbu mostu je nyní 100 000 Wobounů, s tím že hráč musí mít ostrov minimálně 2 000 level. Možná si říkáte proč to není zdarma a proč potřebuji 2000 ostrova? Je to preventivní opatření proti záškodníkům, které by mosty níčili.

 

O přístup žádejte realizační tým ve hře. Wobouny vám budou automaticky strhnuty z účtu.

 

Snad se vám tato krásná novinka bude líbit, samozřejmě pro vás připravujeme ještě další novinky podobného typu.

MrFiliper
11.10.2015 v 17:49