SkyBlock novinky na verzi 1.10

Server byl aktualizován na verzi 1.10 dnes v nočních/ranních hodinách a opět zpřístupněn hráčům. Update probíhal podle očekávání a malými impovizacemi. My se půjdeme podívat, co jsem si pro vás připravili nového a co nás bude čekat.

 

SkyBlock menu

 

Bylo vylepšené SkyBlock menu. Zejména úkoly, které nyní obsahují přehlednějíší stránkování. Taktéž přibyl informační panel v levlu ostrova, který vám zobrazuje kolik mobů máte na svém ostrově. Nejedná se o žádný limit, je to důložité vylepšení i pro nás jakožto realizační tým. Všechny přemnožené moby například na jednom bloku budeme moci kontrolovat daleko rychleji než tomu bylo doposud.

 

Nether a nether ostrovy

 

V netheru byly dočasně vypnuti mobové, kvůli předělání systému dropů. Nether ostrovy pro každéh hráče budou vyvíjeny o prázdnínách, tudíž se jejich zveřejnění blíží. Do nether obchodu byly přidány nové bloky.

 

Mobaréna

 

Zápasy v Mobaréně jsou nyní velice těžké (nový PvP režim), v nasledujících dních budeme předělávat systém vln v Mobaréně, aby se taktéž dalo vyhrát.

 

Nová Minihra? RunForLife!

 

V následujících dních bude taktéž spuštěna minihra RunForLife, tedy běž o život. Tato minihra bude unikátní především tím, že nikdo jiný tuto minihru nemá. Minihru jsme totiž vytvořili sami.

 

Nové hodnosti

 

V průběhu prázdnin a ještě po prázdninách budeme uvolňovat nové hodnosti společně s novými úkoly. Připravujeme pro vás nespočet nových úkolů a hodností!

 

Nové itemy, obchody

 

Jelikož ve verzi 1.9 byli změneny API knihovny k lektvarům, musíte nyní používat pro prodej lektvarů taktéž /iteminfo. Všechny obchody, které obsahují ještě staré označení, tedy například "Potion:8888", nebudou nyní fungovat.

Do hlavního obchodu /shop byly přidány nové itemy. Itemy, které nejsou na /shop budou v následujících dních na /warp VIP dostupné jen VIP hráčům.

 

Bugy

 

Server byl před aktualizací na verzi 1.10 otestován na verzi 1.9, to vašak neznemená, že by se ve hře nemohli objevit bugy. V případě, že nějaký bug naleznete, kontaktujte prosím realizační tým. Bug se následně budeme snažit vyřešit co nejdříve.

Většina bugů z verze 1.8 byla nyní opravena.

 

Další informace

 

Samozřejmě to není vše, připravujeme si pro vás spousta dalších novinek, které si ale necháme prozatím pro sebe. Příjemnou hru!

MrFiliper
25.06.2016 v 11:09