SkyCloud server na verzi 1.16 a velká aktualizace pekla

Aktualizace serveru na verzi 1.16

Nová verze Minecraftu vyšla teprve nedávno. O to větší radost mám z toho, že se nám server podařilo aktualizovat takto rychle bez jakýhkoliv větších problémů. Od dnešního se tak můžete připojit nejen s verzí 1.16, ale i využít všechny její novinky.

Nové lokace v pekle pro ty, kteří již mají pekelné ostrovy

Při příležitosti aktualizace serveru na verzi 1.16 jsme si pro Váš připravili ještě jednu velkou novinku, kterou jsme měli připravenou již déle. Nyní ale nastal ten správný čas vše zveřejnit. Všichni, kdo máte přístup na Váš pekelný ostrov, nyní získáváte přístup i do speciální pekelné lokace, kde naleznete nejen nové obchodníky, ale také prodejce majáků.



Nová lokace nabízí celkem 3 nové obchodníky, které nabízí všechny novinky z nové verze 1.16. Můžete si tak moci zakoupit vše, co se Vám bude hodit. Na rozdíl od ostatních lokací se ale do tého nedostanete za pomocí příkazu, ale přes náš spawn. Na spawnu je nyní nether portál, kterým je třeba vstoupit do nové pekelné lokace.



Pro vstup do lokace je za potřebí mít splněný úkol, který Vám umožní přístup do pekla. V opačném případě Vám portál na spawnu nebude fungovat.



Zahájený prodej majáků

Ti, kteří mají dostatek Wobounů na účtě a přístup do pekelné lokace také získávají možnost zakoupit maják (beacon) s kterým si poté můžete dělat co chcete (neplatí se za něj žádný poplatek jako tomu bylo na SkyBlock serveru). Maják bude sloužit jako trofej v jedné z připravovaných hodností a tak je cenovka opravdu velká a nejedná se o blok, který by si mohl jen tak někdo dovolit.



Jaké máte názory na novou verzi na SkyCloud serveru?

Jak se Vám líbí nová verze na našem SkyCloud serveru? Máte nějaké dotazy nebo podměty k vylepšení? Napište nám na náš discord do kanálu #skycloud-server.

MrFiliper
09.07.2020 v 13:00
SkyCloud