Spuštění minihry BedWars

Nová minihra BedWars na SkyBlock serveru po dlouhém očekávání byla spuštěna. Jak se ale do arény připojit?

 

Připravili jsme si pro vás celkem 3 BedWars mapy. Pojďme si je podrobněji popsat.

První aréna nese název Wintera. Wintera je stavěna v zimním provedení a sloužila jako BETA testování této minihry. Je rozělena do dvou týmů (zelený, žlutý) a je vcelku malá. Do této arény se připojíte příkazem /bw join Winera.

Další aréna byla stavěna naším builderem Mr_Vrabcem, jedná se o mapu Obláček a je velice pěkně provedená. Jedná se o těžší a hlavně větší mapu pro 4 týmy, ovšem v kažém týmu může být pouze jeden hráč. Tímto je tato mapa odlišná od ostatních dvou map. Do této mapy se připojíte příkazem /bw join Oblacek.

Další a tentokrát poslední mapa je Eldorádo. Také vystavěné builderem Mr_Vrabec. Boují zde 2 týmy proti sobě (zelený, žlutý) a mapa je středně veliká. Do této mapy se připojíte příkazem /bw join Eldorado.

 

Pro lepší přehled a jednoduchost byl postaven /warp BedWars, kde naleznete všechny právě zveřejněné BedWars arény. Připravujeme pro vás další BedWars arény, jelikož víme, že BedWars je velice oblíbenou minihrou mezi hráči. Na všechny mapy jsou potřeba pro začátek hry minimálně 2 hráči.

 

Pokud si myslíte, že pro takto malý server je třeba takto velká minihra jako je BedWars, tak ano je to třeba. Určitě si nemyslíme, že server se proslaví právě minihrou BedWars, a to mi ani necheme. Hráčům ale dáváme možnost zahrát si BedWars u nás.

MrFiliper
10.11.2015 v 16:54