Vánoce na Woblexu startují

První adventní neděle je tu a Vánoce za dveřmi. Jako každý rok, tak i tento jsme si pro vás připravili Vánoční nadílku v podobě Vánočního warpu, soutěží a odměn.

Vánoce budeme slavit hlavně na našem SkyBlock serveru, kde je nyní dostupný Vánoční warp. Teleport je jednoduchý, napíšete pouze /warp Vanoce a jste tam!

Na Vánočním warpu se nachází spousta stánků, které si můžete zakoupit od realizačního týmu (Moderátor, Admin) a nabídnout tak ostatním hráčům vaše itemy.

Vánoční kalendář? Ne! Chtělo to změnu, tudíž Vánoční kalendář pro vás tento rok nemáme, ale...

Přestavujeme vám Vánoční kolo štěstí! Každý den od 1. Prosince do 24. Prosince si budete moci každý den vybrat odměnu v tomto štěstíčku. Kolo štěstí se nachází opět na Vánočním warpu, jistě ho lehce najdete. A co můžete vyhrát? To je o vašem štěstí! Můžete vyhrát diamant, ruditový blok nebo třeba kosti!

Ani na Mikuláše jsme tento rok nezapoměli! Na Mikuláše pro vás bude dostupná Mikulášská nadílka! Dostanete uhlí, brambory nebo něco úplně jiného?

Zároveň bude probíhat od 1. Prosince Vánoční soutěž o 5 VIP účtů! Každý hráč se bude moci zapojit a bude pouzě na něm samotném, jesli VIP účet vyhraje! Více informací o této soutěži zveřejníme později.

Příjemné hraní na Woblexu!

MrFiliper
27.11.2016 v 11:21