Vánoce na Woblexu

Vánoce jsou opět tady a s nimi i oblíbená Vánoční lokace a rozdávání dárečků na SkyCloud serveru! Skřítci s dárky na vás již čekají, stejně tak jako obludy, které se nám na Vánoční lokaci i tento rok objevili. To ale není všechno, těšit se můžete také na tradiční dárečky pod stromečkem, speciální boxíky a každodení hledání dárečků! Vánoce na SkyCloudu právě začínají!



Speciální Vánoční lokace

Jako každý rok, i tento rok se většina našeho oslavování Vánoc bude odehrávat na speciálním Vánočním warpu. Na ten se dosatente příkazem /warp vanoce. Naleznete zde Vánoční stromeček, Vánoční trpaslíky, dárečky a i pár oblud, které budou chtít Vánoce překazit.



Pomoc nám zachránit Vánoce

Již minulý rok jste nám pomáhali zachránit Vánoce na SkyCloudu, ani tento rok nebude vyjmkou. V části Vánoční lokace se nám vyrojilo spousta oblud, a ty tu teda nechceme!

Pomocte nám se jich zbavit! Za každou zabitou obludu získáte pár Wobounů jako poděkování za pomoc! Navíc, podle toho kolik zneškodíte oblud, zísáte i dárečky odpovídající počet dárečků pod stromečkem!



Vánoční dárečky pod stromečkem

I tento rok budeme rozdávat Vánoční dárečky pod stromečkem na Vánoční lokaci. Dárečky budou dostupné od Štědrého dne (24.12.2021) do konce prosince (31.12.2021). Těm, kteří mají nainstalovanou aplikaci Woblex v mobilu, přijde notofikace až budou dárečky nachystané. Pokud aplikaci do mobilu nemáte a chcete být informováni, stáhnout si jí můžete ZDE.

Kolik dárečků dostanete bude ovšem jen na Vás. Celkem pro Vás budeme mít pod Vánočním stromečkem připravených 7 dárečků, ty ale nemusíte získat všechny.

Počet dárečků, které pod Vánočním stromčekem budete moci otevřít, závisí na Vaší pomoci zachránit Vánoce a zneškodit tak co největší počet nepřátel kteří se snaží Vaše dárečky ukrást. Aby jste získali jeden dáreček, musíte zneškodit vždy 100 nepřátel, proto, aby jste získali všechny dárečky, musíte zneškodit minimálně 700 nepřítel.

1 dáreček = 100 - 199 zneškodněných oblud
2 dárečky = 200 - 299 zneškodněných oblud
3 dárečky = 300 - 399 zneškodněných oblud
4 dárečky = 200 - 499 zneškodněných oblud
5 dárečků = 500 - 599 zneškodněných oblud
6 dárečků = 600 - 699 zneškodněných oblud
7 dárečků = 700 a více zneškodněných oblud

Kolik jste zatím zneškodnili nepřátel se můžete podívat příkazem /christmas kills (nebo /vanoce nepratele), pokud Vás zajímá, kolik dárečků Vám bude pod Vánočním stromčekem dostupných k otevření, zadajte příkaz /christmas presents (nebo /vanoce darky).



Adventní kalendář v podobě hledání dárečků

I tento rok se můžete těšit na hledání dárečků po celé Vánoční lokaci. Každý den od 1. prosince do 24. prosince (celkem 24 dárečků) budete mít vždy možnost otevřít jeden konkrétní dáreček na daný den. Malou nápovědou může být to, jak dáreček na konkrétní den vypadá. Zobrazení všech dárečků provedete příkazem /darky.



Skřítci, kteří si chtějí povídat a rozdávat dárečky

Na Vánoční lokaci naleznete také spousty skřítků, kteří si s Vámi rádi popovídají a nekteří Vám dají i nějaké dárečky. Stačí vždy na skřítka kliknout a zjistíte, zda-li si chtějí pouze povídat, nebo Vám nadělí také nějaké dárečky. Ti co Vám nadělí dárečky jsou ale většinou štědří a po pár hodinách či dnech Vám nabídnou další dárečky! Takže můžete získat opravdu hromadu dárečků.



Oslava vánoc v pekle?

I tento rok oslavují skřítci Vánoce i v našem pekle! Všichni hráči, kteří mají přístup do pekla (mají splněný úkol s přístupem do netheru  a vlasní nether ostrov) se mohou těšit na další dárečky! Od štedrého dne (24.12.2020) až do konce prosince (31.12.2020) si všichni hráči s přístupem do netehru budou moci vyzvednout dárečky pod pekleným stromečekem! V tomto případě nezáleží, kolik nepřátelských mobů zneškodníte. I v tomto případě platí, že dostanete notifikaci v naší mobilní aplikaci, jakmile budou dárečky připravené.



Speciální Vánoční boxíky a zvýšené odměny za zhlédnutá videa a hlasování

Od 1.12.2021 až do 31.12.2021 bude možné vytvořit a otevřít speciální Vánoční boxíky v limitované edici. Boxíky vytvoříte na spawnu (/spawn) jak jste zvyklí vytvářet bežné boxíky. Dávejte si však pozor, všechny boxíky, které vytvoříte, musíte otevřít do 31.12.2021 jinak o ně nevratně přiíjdete!

Od 1.12.2021 až do 31.12.2021 se také zvyšuje odměna za zhlédnutí videa o 100%! Za zhlédnutí reklamního videa v přítomnosti na serveru serveru získáte v této době 100 útržků, pokud na serveru v tu dobu nebudete přítomni, získáte 50 útržků.

Zároveň můžete hlasovat každé dvě hodiny na Wablio.com a Czech-Craft.eu a za každý hlas, který provedete, když budete online na serveru, získáte 50 útržků a v případě, kdy budete offline, získáte 25 útržků. Hlasovat můžete ZDE. Nezapomeňte také na to, že pokud budete na webu přihlášeni, budete mít vaše herní jméno předvyplněno.




Vánoční sleva v našem obchodě

Ostatním jste dárečky už nakoupili, ale na sebe jste zapoměli? Ideální příležitost využít této slevy v našem obchodě a nadělit si nějaký dáreček sobě. V košíku zadejte kupón VANOCE2021 a získáte slevu 10% na celý nákup, takže čím víc dárečků, tím větší sleva!



Líbí se Vám náš server a chcete nás podpořit? Všechno co děláme, děláme dobrovolně a ve volném čase, za finanční podporu na provoz serveru tak budeme moc rádi.

MrFiliper
01.12.2021 v 12:00
SkyCloud