Velká aktualizace malých věcí na SkyCloudu

Tato aktualizace SkyCloud serveru je významná tím, že se pracovalo téměř na všech systémech SkyCloud serveru. Server je tak díky této aktualizaci lépe optimalizován a byly přidány i novinky z různých systémů, které na serveru máme. Níže se dozvíte, co vše v této aktualizaci najdete nového.

Nákup biomů a detailní změna biomu na ostrově

Už je to nějakou dobu, co jsme zveřejňovali na našem facebooku příspěvek, že bude možné detailně měnit biom na ostrově. Uběhlo sice pár měsíců, ale tato novinka je tu.

Každý hráč tak má nyní možnost změnit biom na svém ostrově, i pokud si vybral ostrov s jiným biomem. Pro změnu biomu na celém ostrově slouží příkaz /is setbiome biom, kdy za biom dosadíte jméno Vámi vybraného biomu.

Takto změnit biom na ostrově může každý hráč, i bez Premium účtu, musí mít ale tento biom dostupný. V základu má každý hráč dostupný 1 biom, a to ten, který byl součástí vybraného ostrova. Další 1 biom dostanete zdarma v úkolech, který je taktéž předem daný a mohli jste ho zpozorovat při vytváření ostrova. Pokud by Vám tyto biomy nestačili, můžete si další dokoupit na /warp biomy, kde si vyberete jaký biom chcete, a ten si zakoupíte. Biom Vám pak zůstane na vždy, je tak jedno, jestli si ostrov restartujete nebo smažete.

Zároveň jsme ale přidali dlouho očekávanou novinku pro držitele MegaVIP účtu, a to je detailní změna biomu. Jedná se o to, že nezměníte biom na celém ostrově, ale jen tam, kde to budete potřebovat. V praxi to tak znamená, že Vás ostrov může obsahovat všech 11 nabízených biomů, které najdete na /warp biomy. Stále zde však platí, že musíte mít biomy dostupné. Příkaz na detailní změnu biomu je /is changebiome biom rozsah, kdy za biom dosadíte název biomu, a za rozsah pak vzdálenost, jak daleko od vás se má biom změnit, maximální vzdálenost je však 10 bloků.

PayPal jako nová platební metoda pro Premium účty

Novinkou je také placení Premium účtů pomocí PayPal účtu, nebo platební karty propojenou s PayPal účtem. Pro zakoupení Premium účtu přes PayPal stačí zajít na spawn a tam kliknout na postavičku prodávající Premium účet, při platbě pak zvolit platební metodu PayPal. Následně se dostanete na náš nový webový systém, na kterém již nějakou dobu pracujeme, a tam platbu dokončit. Po dokončení platby přes PayPal získáte Premium účet ve hře ihned.

Postupem času bude možné provést platbu přes PayPal u většiny doplňků/služeb, které jsou vystavené na spawnu.

Informace o Vašich obchodech

V předešlé aktualizaci jsme oznámili nové obchody, které mohou vytvářet hráči, jelikož jsme ale také zmiňovali, že se jedná o prozatím jen základní funkce, tak tu máme další aktualizaci těchto obchodů.

Sledování skladu obchodu až do dnešní aktualizace fungovalo pouze při prodeji po 1 itemu a zároveň v obchodu nesměl být žádný další item. Takto to již nyní nefunguje, a obchod opravdu kontroluje, zda-li itemy, které prodáváte, máte skladem. Zjišťuje tak, jestli máte v obchodě item, který prodáváte, a zároveň, jestli ho máte v počtu, který prodáváte. To se samozřejmě projevuje na cedulce obchodu.

Další novinka zaujme především hráče s Premium účty, kteří mohou nově používat příkaz /market list. Ten vypíše všechny vytvořené obchody a zároveň informace o nich. Můžete tak jednoduchým příkazem zjistit, jaký obchod máte vyprodaný a jaké itemy v obchodu chybí. Nechybí samozřejmě listování seznamem obchodů.

Výběr odměny s plným inventářem

Pokud od dnešního dne budete chtít vybrat odměnu za hodnost na spawnu, a budete mít plný inventář, dostanete upozornění do chatu a odměnu nezískáte. Budete si muset inventář nejdříve vyprázdnit. Tato funkce byla přidaná kvůli tomu, že hráči vybírali odměny s plným inventářem, a odměnu tak nedostali.

Vylepšený výpis bloků na ostrově

Novinkou je také vylepšený příkaz /is info, který slouží k výpisu všech bloků na ostrově. Nyní při zadání tohoto příkazu získáte přehlednější informace o všech blocích postavených na vašem ostrově seřazené od nejvyššího počtu jednotlivých bloku, až po nejnižší. Pokud by Vám tento výpis nevyhovoval, ale chtěli by jste výpis seřadit podle nejvyššího skóre jednotlivých bloků, přidáte za příkaz parametr level.

Pokud tak budete chtít vypsat informace o položených blocích na ostrově podle nejvíce položených bloků, zadáte příkaz /is info, případně is /is info strana, kdy za strana dosadíte stránku, kterou chcete zobrazit. Pokud chcete výpis uspořádat podle bloků, které v celkovém součtu mají nejvyšší skóre, zadáte příkaz /is info level, případně /is info strana level, kdy za strana dosadíte stránku, kterou chcete zobrazit.

Všimněte si také, že se nově zobrazuje maximální stránka, kterou můžete zobrazit. V neposlední řadě je příkaz /is info při vícero používání daleko rychlejší, než tomu bylo doposud.

MrFiliper
28.01.2018 v 12:06