Velký update malých věcí

Minulý týden proběhl update SkyBlock serveru. Změnilo se tak spousta věcí, a další jsou nadále v plánu. Jelikož se neaktualizují úkoly, budou tyto updaty nyní daleko častějíší, a na server budeme přidávat nové věci.

 

Jako první věcí, je kompletně přeložené SkyBlock menu, které bylo až doposud v angličtině. Menu je nyní daleko přehlednějíší a popisy odpovídají opravdu tomu, co daná ikonka dělá.

 

Došlo takté k aktualizaci minihry BedWars! V minihře nyní najdete LuckyBlocky, kteřé jistě někteří již znáte. Jedná se o blok, z kterého vám vypadně nějaká pěkná věcička, jelikož je tento plugin teprve v tvorbě, očekávejte více než jen pěkné věcičky.

 

Hráčům s Premium účty byl odebrán příkaz /obnova-vip a /obnova-megavip, jelikož se nyní Premium účty obnovovat nemusí. Vše je plně automatické, a tak je vše daleko pohodlnějíší. V dalších plánech je taktéž systém propojení webu se serverem, tak aby se dalo zjistit, jak dlouho Premium účet máte ještě zakoupený.

 

Minimální ceny! Ano, zde došlo k velké změně, nyní totiž nelze vytvořit obchod s cenou nižší, než minimální. Zároveň byl vytvořen seznam minimálnch cen, který naleznete zde: http://forum.woblex.cz/viewtopic.php?f=35&t=51. Jelikož je tato věc ještě v testování, je možné, že se minimální ceny ještě budou měnit.

 

To je vše z nedávno vydaných novinek, a nyní připravujeme novinky další.

MrFiliper
23.03.2016 v 13:43