Více dropů z monster, úprava domovů

První aktualizace SkyBlock serveru po novém roce s sebou nese pár viditelných úprav, ale hlavně přípravu do budoucna! Prozatím není plánovaný přechod na verzi 1.11, jelikož na to není server plně připraven, ale to se také může změnit.

Pojďme se tedy podívat na to, co vy, jako hráči, určitě spatříte. První velkou novinkou jsou nyní větší odměny za zabíjení monster. U některých mobů můžete obdržet velice slušné částky za kus! Zároveň nyní získáváte wobouny i za zabíjení monster v pekle, tomu tak nebylo.

A u pekla ještě zůstaneme, tam se totiž změnila další věc. Mohli jste si všimnout, že looting na nějakém nástroji (meč, sekyra) neměl žádný vliv na dropy z monster. Nyní s novou aktualizací je tomu jinak, na tom, jestli máte looting na nástroji, velice podstatně záleží.
Dropy z těchto monster byly změněny opravdu hodně, některé dropy byly sníženy, některé naopak navýšeny.

Tak například při zabití ghasta s lootingem 3 můžete získat 1-2 ghast tear (slzu), zde byly dropy navýšeny téměř o 200%, zatím co u blaze byly přibližně o 20% sníženy, s lootingem 3 můžete získat 1-2 blaze rody naráz! Odměny u pigmanů byly nastaveny na stejné množství s lootingem 3. Nově ale padají vzácněji zlaté cihly a zlaté meče. Navýšení se dočkáte u magma cube, kteří vám dají na looting 3 z 15% šance 1-2 magma cream. Ostatně, jistě poznáte sami, co více a méně padá.

Úpravy se dočkaly také domovy, které máme připravené na pozdějíší rozvoj. Z tohoto důvodu byly všechny domovy hráčů smazány. Domovy si tedy musíte vytvořit znovu. Platí stejně, že bežný hráč může založit 1 domov, VIP hráč pak 3 domovy a MegaVIP hráč 5 domovů.

Další aktualizace SkyBlock serveru příjdou snad velice brzy a již teď vám mohu prozradit, že se bude jednat o velké věci. Nechte se překvapit!

MrFiliper
14.01.2017 v 23:36