Změna bodování bloků za ostrovní levly

Dlouhou dobu jsme tento nový seznam tvořili, až jsme došli k jeho konci. K jakým změnám jsme se dostali? To vše zde naleznete!

 

Vystřídalo se opravdu hodně názorů, tentokrát se zapojil témeř celý realizační tým, a každý jsme měli nějaký názor. Nakonec to dopadlo velice pěkně. Nové hodnocení bloků již neobsahuje limit na kamení (cobblestone), či kámen (stone) a nezůstalo jen u toho. Změnou prošli takřka všechny bloky a hráči se povětšinou mohou pouze radovat, z většiny bloků byly totiž hodnoty zvíšeny.

U většiny bloků došlo k navýšení hodnoty, tak například dřeva, dříve dávalo pouze 10 bodů, nyní dává 25 a kámen (stone) nyní dává 30 bodů z původních 15. Zde byla změna asi nejsilnějíší, jelikož většina hráčů má ostrovy z kamene či kamení a je to i jeden ze základních bloků SkyBlocku. Jediná věc, která byla snížena, byl sníh. Sníh dříve dával 50 bodů, nyní dává 10 bodů, tudíž hráči, kteří měli ostrov ze sněhu budou muset počítat se snížení ostrovního levlu.

 

U většiny bloků tedy došlo k navýšení nebo ponechání hodnoty původní. Jak jste na tom dopadli vy, uvidíte zítra 23.12.2015. Nasazení nového levlovacího systému proběhne dnes v noci na středu.

 

Tabulka bodování jednotlivých bloků bude dostupná co nejdříve. Při jejím uveřejnění vám vše oznámíme.

MrFiliper
22.12.2015 v 14:20