Změny nákupů u vesničanů na SkyCloudu

Jak jistě víte, kvůli ekonomické situaci na serveru jsme již od počátku zavedli zpoplatnění nákupu emeraldů u vesničanů. Ještě před nasazením obchodníků a celkově obchodů na SkyCloud server, byla cena za jeden emerald zakoupený od vesničana vždy 500 Wobounů, což odpovídalo aktuální situaci na serveru. Následně však byla pozměněna cena na 5 000 Wobounů za jeden emerald, která platila až do dnešního dne. Dnes se však nákup emeraldů u vesničanů mění.

Cenové rozpětí 500 až 5 000 Wobounů

Nově při každém prvním nákupu budete muset otestovat, za kolik Vám daný vesničan prodá první emerald. Zde byla proto upravena cena na 500 až 5 000 Wobounů a závisí zde čistě na náhodě, k jaké ceně se bude cena za emerald u Vašeho vesničana přibližovat.

Je však nutné podotknout, že Vy při prvním nákupu nevíte jakou cenu Vám vesničan nabídne, proto vždy první nákup je vždy zkoušející. Následující další nákupy emeraldů jsou již vždy se stejnou cenou u toho stejného vesničana. Pokud tak budete chtít na vesničanech začít vydělávat, nejspíše bude třeba počáteční investice, pokud tedy nebudete mít velké štěstí hned při prvním obchodu.

Jelikož byly ceny u obchodníků vytvářeny tak, že se počítalo s cenou okolo 5 000 Wobounů. Věci, které obchodníci prodávají, mohou být nyní u vesničanů několikanásobně levnější.

MrFiliper
01.09.2018 v 12:51