Změny přihlášení v Android aplikaci

Je to již pár měsíců co je naše mobilní aplikace pro android dostupná pouze BETA testerům, to se však brzy změní a mi přistupujeme k finálním krokům a úpravám aplikace, aby bylo možné aplikaci zveřejnit pro všechny hráče, kteří o ní budou mít zájem. Proto se také tento měsíc můžete těšit na novinky i mimo Minecraft svět.

Změna přihlášení

Všem členům v BETA testingu, byl 17.3.2018 odeslán informační email, co mají dělat a jak postupovat, aby o svého BETA testera nepřišli. Jelikož nasazujeme finální verzi systému pro komunikaci  (API) a zároveň i nový webový systém, bude třeba vytvořit kompletně nový účet, aby jste mohli všechny dosavadní funkce aplikace používat i nadále.

Co je třeba udělat?

V první řadě je třeba přečíst email, který Vám přišel na na účet, který máte zadaný v Google Play. Následně je třeba nejpozději do 24.3.2018 vytvořit účet na novém webu. Tento účet je již finální (předtím pouze testovací) a nebude se měnit. Zároveň tím získáte přístup k novému webu, kde je prozatím povolená ale pouze změna hesla.

Při registraci zde můžete zadat jiný email, než ten, na který Vám přišli instrukce. Nezapomeňte si však zvolit přezdívku takovou, kterou máte na Minecraft serverech.

Po úspěšném vytvoření účtu bude třeba tento účet od 25.3.2018 používat jako přihlašovací do Android aplikace. Starý účet přestane 25.3.2018 fungovat!

Dne 25.3.2018 bude také vydána nová verze aplikace, která bude již přihlášení novým účtem podporovat. Pokud si aplikaci neaktualizujete, nebude možné se přihlásit. Tento den budou také vydány novinky v aplikaci a bude přidána plná podpora pro Android Oreo.

MrFiliper
17.03.2018 v 15:17