Zveřejnění Android aplikace

Počátkem dnešního dne můžete již na Google Play stahovat první veřejnou verzi naší Android aplikace pro mobily s Androidem 4.0.3 a vyšším. Aplikace od první verze prošla několika změnami a k Vám již tak přichází finální verze. Pojďme se podívat na to, co v aplikaci najdete a jaké výhody přináší.

Kde stahovat aplikaci?

Aplikaci již nyní můžete stahovat ZDE nebo vyhledejte v Google Play "Woblex". Celý název aplikace je "Woblex - Minecraft servers".

Woblex účet

Aplikace nabízí spousta možností a funkcí, avšak k většině z nich je třeba vlastnit Woblex účet, který přináší výhody hlavně po propojení zakoupených Minecraft účtů. Po zobrazení postranního menu tak klikněte na "Přihlásit se". Zobrazí se Vám přihlášení, jelikož ale ještě nemáte účet, je třeba se registrovat na novém webu, který je stále ve vývoji. Nezapomeňte si účet pojmenovat stejným jménem, jako používáte na SkyBlock serveru, pokud na SkyBlock serveru hrajete. Pokud vlastníte zakoupený Minecraft účet a hrajete na SkyCloud nebo Vanilla serveru, účet si můžete pojmenovat i jinak. Registraci nového účtu proveďte přes aplikaci, jak bylo psáno výše, nebo na odkazu ZDE.

Propojení Minecraft účtů

Vlastníte jeden nebo více zakoupených Minecraft účtů? Pak bude ideální si tyto účty propojit s Vaším Woblex účtem. Propojení je možné provést jak na novém webu, tak ale i přímo v aplikaci. Po přihlášení přejděte do svého profilu a následně klikněte na "Minecraft účty". Zde přidáte Minecraft účet a je hotovo. Propojení Minecraft účtů má několik výhod, které jsou zmíněné níže.

Odměny za zhlédnutá videa

Novou formou odměn, které později nahradí hlasování, jsou reklamní videa. Za každé zhlédnutí reklamního videa tak získáváte na každý server nějakou odměnu. Například na SkyCloud a SkyBlock server získáváte Xelbow Dusty, které směníte za Xelbow Boxy a vyzvednete si odměnu na serveru. Na Vanilla serveru získáváte Biny, které můžete použít na zakoupení dekorativních hlav, obarvení cedulek a itemů nebo vytvoření hologramu. Pro získávání odměn na SkyCloud a Vanilla server je třeba vlastnit zakoupený Minecraft účet, který je propojený s Woblex účtem.

Přehled plateb

Darovali jste serveru nějaké peníze a získali jste za to odměnu? Nyní všechny platby uskutečněné na SkyCloud, SkyBlock a Vanilla serveru uvidíte přímo v aplikaci, ovšem je třeba opět propojit Minecraft účet s Vaším Woblex účtem. SMS platby na SkyBlock serveru z technických důvodů zatím není možné zaznamenávat, do budoucna to však bude také možné.

Informace o serverech a seznamy hráčů

Přímo v aplikaci naleznete také seznamy právě hrajících hráčů na jednotlivých serverech společně s informacemi o jednotlivých serverech. Do budoucna zda naleznete také návody a podrobnější informace.

Poděkování

Děkuji všem BETA testerům, kteří se aktivně podíleli na vývoji aplikace a hlásili chyby nebo věci, které by v aplikaci chtěli. Zároveň jsem plně otevřen dalším návrhům a nápadům, co by jste v aplikaci chtěli vidět.

MrFiliper
08.05.2018 v 12:43